Zandproducten

Home > Producten > Zand

BRL 9313
BRL 9313
BRL 9313
BRL 9313

Aanvulzand (ophoogzand)
Wordt met name gebruikt om diverse oppervlaktes op te hogen. Kan worden toegepast onder straatwerk, bij het opvullen van gaten in de tuin of bij het dempen van een vijver. Voldoet aan voorwaarden voor
zand voor zandbed.

 

EC-ZWI-00008

Productinformatie

betonzand
Grove zandsoort dat gebruikt wordt voor de productie van o.a. betonmortel. Het zand wordt samen met betongrind en cement bereid tot betonmortel. Het is belangrijk dat het zand vrij is van schelpen of ander fijn materiaal. Eventueel te gebruiken als valzand onder speeltoestellen.

 

 

EC-ZWI-00008

 

 

drainagezand
Wordt gebruikt voor het draineren van een ondergrond. De korrelgrootte is > 250mµ en heeft daardoor uitstekende waterdoorlatende eigenschappen.

 

 

EC-ZWI-00008

 

metselzand
Volledig gezoet zand afkomstig uit de rivieren in het Nederlands-Duits grensgebied. Wordt gebruikt voor het maken van metselmortel en ook voor enkele betonmortels. Wordt gezeefd op een fractie van 0/2 mm.

 

 

EC-ZWI-00008

 

BRL 9313

M3C/M3D-zand
Heeft de eigenschap snel water af te voeren en is zeer schoon (vrij van stenen, schelpen, takjes etc.). Uitermate geschikt als verschralingszand en drainage voor (sport-)velden en gazons.

 

EC-ZWI-00008

 

 

 

BRL 9313

SPEELzand
Zeer schoon en fijn zand dat vrij is van vuil en grove bestanddelen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zandbakvulling.

 

 

EC-ZWI-00008

 

stabilisatiezand
Mengsel van zand en cement welke uithardt. Kan gebruikt worden als fundering.

 

 

BRL 9313

verschralingszand
Wordt meestal gebruikt voor het verschralen van klei. Ook wordt het toegepast bij het aanleggen van sportvelden.

 

 

EC-ZWI-00008

 

brekerzand
Zand dat is vrijgekomen bij het breken van natuursteen. Zorgt voor een stabiele straatlaag door middel van de hoekige vorm van het gebroken steen. Laat uitermate goed water door en wordt voornamelijk gebruikt voor het invegen van straatwerk met grove voegen.

 

 

kleischelpen

wittig grind

schone schelpen

grind 16/32

duomix 0/6

grind 4/16

© Copyright 2018 Otte Lisse | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: GRAIN Lisse